Regjistrimi i jahteve nën Flamurin e Ishujve të Virgjër Britanikë


Private Use - BVI Registration
OWNED BY: PRIVATE OWNER
+ FEE SHICERBIMI JON
+ Licencë OPTIONALE e Radios për Radio
Private Use - BVI Registration
Owned By: UK Ltd
+ UK LTD to own boat
+ FEE SHICERBIMI JON
+ Licencë OPTIONALE e Radios për Radio
Private Use - BVI Registration
Owned By: BVI LTD
+ BVI LTD to own boat
+ FEE SHICERBIMI JON
+ Licencë OPTIONALE e Radios për Radio

Ishujt e Virgjër Britanik u bashkuan me Red Ensign Group në 2014 dhe kështu ofron mundësinë për të regjistruar një anije private, tregtare ose tregtare nën flamurin e kuq të Mbretërisë së Bashkuar. Ngjashëm me Guernsey, Jersey, Ishujt Kajman dhe Maltë, Flamuri i Red Ensign Group u jep mbrojtje nga Marinës Mbretërore Britanike atyre anijeve të regjistruara nën Ishujt e Virgjër Britanikë - flamuri i kuq i themeluar. BVI është në mesin e një grupi të zgjedhur të destinacioneve në Karaibe që gëzojnë përfitimet e të qenurit pjesë e Grupit të Regjistrimeve të Kuqe të Mbretërisë së Bashkuar të Regjistrimeve të Mbretërisë së Bashkuar dhe tani njihen në të gjithë botën pasi kanë një regjistër ndërkombëtar të anijeve të Kategorisë 1 që funksionon sipas standardeve më të larta të një Porti të Regjistrit Britanik .

Ju mund të regjistroheni nën flamurin e shqipëruar të kuq BVI edhe nëse nuk jeni qytetar atje dhe madje nëse nuk zotëroni një kompani atje. Regjistrohuni si pronar privat ose varkën në pronësi të një kompanie. Kjo mund të jetë një kompani ekzistuese me qendër në Mbretërinë e Bashkuar ose BE ose OECS ose ne mund të krijojmë një kompani të re për ju që të zotërojë pronësinë e anijes.

Ne jemi udhëheqësi i tregut në regjistrimin e anijeve nën flamurin BVI - të kuq. Ne mund të regjistrojmë një pronar anijesh nga Mbretëria e Bashkuar, BE dhe EEA si pronar privat ose mund të krijojmë një kompani në Mbretërinë e Bashkuar ose BVI për ju që do të zotërojë anijen (dhe ju zotëroni kompaninë e Mbretërisë së Bashkuar ose BVI). Vendosja e një kompanie BVI mund të bëhet me një tarifë fikse prej 1495 $ USD ose ngritja e një UK LTD. mund të bëhet për një tarifë fikse prej 300 dollarë dhe mund të finalizohet brenda 24 orëve.

Kush mund të regjistrohet në regjistrimin e BVI?
Regjistrimet e anijeve BVI janë në dispozicion për qytetarët dhe kompanitë e regjistruara në:
 • BVI
 • Mbretëria e Bashkuar dhe varësitë e saj nga Kurora dhe territoret e huaja
 • Një anëtar i Bashkimit Evropian (KE) ose Zonës Ekonomike Evropiane (EEA)
 • Komuniteti i Karaibeve dhe Organizata e Shteteve të Karaibeve Lindore.
A duhet të regjistrohem si pronar privat ose pronësi ndërmarrje?
 • Shpesh klientët vendosin të krijojnë një kompani të përfshirë BVI me qëllimin e vetëm për të mbajtur një anije, përfitimet e anijes që mbahet nga një kompani BVI janë:
 • Mbrojtja e pasurisë nga urdhrat e konfiskimit nga qeveritë e huaja
 • Asnjë zbulim ose kërkesë minimale e kapitalit
 • Lehtësia e mirëmbajtjes dhe operimit të kompanisë BVI
 • Konfidencialiteti dhe anonimati për aksionarët dhe drejtorët e kompanisë BVI
Cilat anije mund të regjistrohen në BVI
 • Anije mallrash me tonazh të pakufizuar
 • Jahte deri në 3000 ton bruto
 • Anije e regjistruar më parë nën kategorinë 2
 • Mjeshtëri kënaqësie dhe jahte deri në 400 bruto që është afro maksimum 45 metra
 • Transport mallrash dhe artizanalësh deri në 150 bruto, i cili është i gjatë rreth 24 metra.
Cilat dokumente janë të nevojshëm për të regjistruar një anije në BVI:
 • Fatura origjinale e shitjes
 • Certifikatë origjinale e ndërtuesve OSE certifikatë CE
 • Certifikata e Vëzhgimit dhe Matjes së Tonazheve (MUND T BE BNI NGJARJE ANDO SDO K SRKESA TUR ANKESS, Sado e gjatë që ai të aprovohet nga një prej 7 INSTITUTEVE TUR HULUMTIMIT).
 • Fshirja e regjistrimit të mëparshëm (nëse aplikohet)
 • Aplikimi për t'u regjistruar (ne kujdesemi për këtë - ju duhet të nënshkruani)
 • Deklarata e pranueshmërisë (ne kujdesemi për këtë - ju duhet të nënshkruani)
 • Certifikata e Inkorporimit (nëse regjistroheni si kompani)
 • Fshirja e regjistrimit të mëparshëm (nëse aplikohet)
 • Transkript i Mbyllur dhe një ekstrakt regjistri (vetëm nëse anija po del nga një Regjistër i Kuq i Re)
 • Të gjitha dokumentet duhet të jenë të noterizuar dhe gjithashtu nëse dokumentet nuk janë në anglisht, ato duhet të përkthehen dhe noterizohen.

Lexoni përshtypjet tona të verifikuara në Trustpilot

 • Visa
 • Mastercard
 • American Express
 • PayPal