POLITIKA E KOKIVE

Arefarë janë cookies?

Kur të keni hyrë në një faqe në internet, mund të shkarkoni një skedar të vogël, një cookie. Kjo e bën faqen të funksionojë si duhet. Disa nga cookies përdoren për ndjekjen, marketingun dhe qëllimet e reklamimit, disa ndihmë për të përmirësuar performancën, të tjerët janë të domosdoshëm për funksionalitetet themelore dhe janë thelbësore.

Cookies thelbësore

Cookies thelbësore bëjnë të mundur që një përdorues të lundrojë në faqen e internetit, për ne të vendosim cilësimet e gjuhës dhe të tjera. Pa këto cookie, faqja në internet nuk mund të funksionojë siç duhet

Cookie të performancës

Mblidhni të dhëna në lidhje me përdorimin e një faqe në internet, siç është numri i vizitorëve, koha që vizitorët kalojnë në një faqe në internet dhe mesazhet e gabimit. Ne përdorim Google Analytics (mbledh të dhëna anonime në lidhje me përdorimin e faqes sonë të internetit dhe përpilimin e vizitorit). Partneri ynë i live chat tani ndihmon drejtpërdrejt, mbledh gjithashtu të dhëna anonime të përdoruesit

Cookie për marketing dhe reklamim

Këto lejojnë të gjurmojnë një klient në mënyrë anonime dhe u lejon partnerëve të reklamave të shfaqin reklama te klientët që vizituan faqen tonë, por nuk e kanë rezervuar ende. Ne përdorim partnerë si cj.com dhe Outbrain (duke regjistruar sjelljen e vizitorëve dhe duke treguar informacion të synuar dhe reklama).

Ne gjithashtu përdorim fenerë në internet (ose gifs të qarta) në kombinim me cookie-t. Një fener në internet është një imazh grafik i vogël (normalisht 1 pixel x 1 pixel) në një postë ose uebfaqe që lejon të analizohet sjellja e përdoruesve të një faqe në internet.

Ju pranoni që Botuesi ka të drejtë të vendosë një skenar me të cilin mund të zbulohen bllokuesit e reklamave.

Menaxhoni / hiqni cookies:

Shumica e shfletuesve pranojnë automatikisht cookie. Ju mund të vendosni shfletuesin tuaj në mënyrë që të paralajmëroheni përpara se të vendoset një cookie ose të mos pranohen cookies. Më shumë informacion mbi mënyrën e rregullimit të shfletuesit tuaj mund të gjenden përmes butonit 'Ndihmë' në shfletuesin tuaj ose përmes lidhjeve të mëposhtme:

CHROME: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en

IE: https://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

FIRFOX: https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences

SAFARI: https://support.apple.com/kb/PH19214?locale=en_US

Nëse përdorni pajisje të ndryshme për të vizituar këtë faqe interneti, sigurohuni që preferencat tuaja për cookie-t të vendosen në shfletuesin e secilës pajisje.

Më shumë informacion në lidhje me menaxhimin e cookies mund të gjenden në http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

Të gjitha Metodat e Pagesave Ndërkombëtare të Pranuara