Forma e regjistrimit të anijeve në Ishujt e Virgjër të Britanisë Paraqisni detajet e anijes tuaj për një citim të saktë mbi ne duke regjistruar jahtin tuaj në Ishujt e Virgjër Britanikë. Ne gjithashtu do t'ju dërgojmë një listë të detajuar se çfarë dokumente kemi nevojë nga ju.

Regjistrimi i jahteve nën Flamurin e Ishujve të Virgjër Britanikë
Përdorimi privat - Regjistrimi BVI:
Tarifa e shërbimit:
OPSIONALE:
Çmimi i LLC
Regjistrimi i shifrave
Total: 

DETAJE PERSONALE
Ndihmë
Keni nevojë për ndihmë për plotësimin e formularit?
Kontaktoni me ne përmes bisedës, telefonit ose E-Mail dhe ne mund t'ju ndihmojmë të plotësoni formularin ose ta bëni atë për ju.
DETAJET e jahtit