Dëshironi të kurseni rreth 40% në sigurimin e varkave në BVI?

BVI Sigurimi i anijes - Sigurimi detar në BVI

Kurseni deri në 40% në sigurimin e anijeve në BVI me ofertat tona ekskluzive!

Shumë nga klientët tanë janë të shqetësuar se ata nuk mund të marrin sigurim të mirë të anijes kur ndryshojnë regjistrimin e tyre të flamurit në regjistrimin e flamurit BVI. Ky nuk është problem pasi regjistrimi i anijes BVI dhe BVI konsiderohen flamuj të shkëlqyeshëm.

Ne kemi një grup të kompanive të nivelit më të lartë të sigurimeve me të cilët ne punojmë dhe në varësi të llojit tuaj të anijes dhe moshës, ne do t'ua përcjellim atyre detajet e anijes tuaj për një vlerësim pa detyrim nëse jeni të interesuar.

Thjesht dorëzoni formularin më poshtë ose nëse jeni një klient ekzistues, thjesht na tregoni numrin e porosisë tuaj ose kur regjistroheni tek ne klikoni në opsionin në formularin tonë të porosisë dhe keni nevojë për ndihmë në sigurimin e sigurimit.