Plotësoni kërkesën tuaj për një regjistrim të anijeve holandeze ose regjistrimin e vendndodhjes në 3 minuta.

Zgjidhni llojin e regjistrimit
Ndihmë
Keni nevojë për ndihmë për plotësimin e formularit?
Kontaktoni me ne përmes bisedës, telefonit ose E-Mail dhe ne mund t'ju ndihmojmë të plotësoni formularin ose ta bëni atë për ju.
Vetëm regjistrimi i varkave holandeze

Vetëm licencë Telekomit të Telekomit


Për 239,00 EUR ju mund të urdhërojë një Licencë MMSI Telecom Radio, kjo licencë është lëshuar nga autoritetet britanike

Kjo përfshin gjithçka :
* Shërbim 1 ditor i përshpejtuar
* Liçensa e Radio Televizionit të Telekomit
* Vlen për 10 vjet
Regjistrimi i Varkave Hollandeze (ICP) - Paketat

Rinovimet / Anulimet / Ndryshimet