LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO

Siç jeni me siguri të vetëdijshëm, është e detyrueshme me ligj që të ketë një licencë të personelit - radio në bordin e anijes tuaj në çdo kohë.

Lawshtë e detyrueshme me ligj që të keni një licencë të qarkullimit në anije tuaj në çdo kohë, kështu që ne ju rekomandojmë klientëve tanë ta marrin këtë ndërsa aplikojnë për dokumentin tuaj të pronësisë. Të paturit e një licence të personelit në bord shmang problemet kur kontrolloheni nga autoritetet lokale.

Ju nuk keni nevojë të bëni ndonjë kurs për të marrë licencën, gjithçka që na nevojitet është disa informacione për ju dhe anijen tuaj që mund të plotësohen, në formularin tonë të porosisë. Plotësoni formularin, bëni pagesën dhe në të njëjtën ditë, ju keni një certifikatë radiotelevizioni për anijen tuaj që është e vlefshme për të gjitha vendet e botës.

Ne ofrojmë një licencë të qarkullimit të lëshuar nga qeveria e MB. Ai nuk ka kufizime për kombësinë tuaj ose nën të cilin flamuri është regjistruar anija juaj dhe është e vlefshme për 10 vjet. Na merr vetëm 1 ditë për të marrë licencën tuaj.

Leja e lëshuar nga UK Telecom:
Ne gjithashtu mund t'ju ofrojmë një numër të saktë botëror të lëshuar nga autoritetet e Telekomit në Mbretërinë e Bashkuar. Kjo licencë zyrtare e radios do të jetë e vlefshme për t'u përdorur me një VHF, AIS, dhe EPIRB në barkën tuaj DHE NUK KA M MNDSISHME NGA KU FJALA JU JENI RREGULLUAR AKTUAJ. Kjo licencë do të jetë e vlefshme për 10 vjet dhe është vetëm 135 14/149 € në kombinim me regjistrimin në Mbretërinë e Bashkuar.

 
  • Visa
  • Mastercard
  • American Express
  • PayPal